Personal Training

Personal training bij ons in Utrecht is dé manier om je fysiek te ontwikkelen. In onze sportschool behaal jij jouw sportieve doelen door persoonlijke begeleiding op het gebied van fitness in regio Utrecht en Bunnik. Geholpen door personal training bij Feeling Fit maak jij de fysieke ontwikkeling van je leven door. In onze sportschool maak jij namelijk een sportieve groei door met behulp van kundige personal training. Bij ons ga je aan de slag met de beste personal trainer en fitness coach die alles weet op het gebied van persoonlijke begeleiding bij fitness in regio Utrecht en Bunnik. Wie zich door middel van personal training fysiek wil ontwikkelen met de hulp van een fitness coach in de omgeving van Utrecht, is daarom bij ons aan het juiste adres.

Waar personal training bij ons in Utrecht je mee helpt

Heb je specifieke rug-, schouder-, of knieklachten? Loop jij al maanden met RSI? Heb je tot nu toe weinig tot geen sportresultaat? Bij Feeling Fit - dé sportschool voor persoonlijke begeleiding bij fitness in regio Utrecht en Bunnik - bekijken we dit soort klachten door een andere bril. Hierdoor kunnen we jou in combinatie met onze lange ervaring vaak helpen met bijvoorbeeld medische fitness. Daarnaast heeft een fitness coach tijdens personal training bij ons in Utrecht aandacht voor jouw voeding en rust. Het gezond houden van jouw lichaam vereist veel gespecialiseerde kennis waar de beste personal trainer in Utrecht jou zeker mee kan helpen.

Onze aanpak bij personal training in Utrecht

Buiten jouw trainingsbehoeften zoeken wij bij Feeling Fit uit welke voeding het beste bij jou past en hoeveel rust jouw lichaam nodig heeft. Dit is namelijk belangrijke informatie die in de sportschool wordt meegenomen in de persoonlijke begeleiding door onze ervaren fitness coach in de omgeving van Utrecht en Bunnik. Voor jouw fysieke ontwikkeling is de scherpe blik van een vakman enorm behulpzaam. Bij Feeling Fit hanteren we verder een simpele aanpak waarbij we niet harder werken maar slimmer. Ook volgen we geen hypes, maar wel de laatste ontwikkelingen. In onze sportschool bieden wij je persoonlijke begeleiding aan bij fitness aan de hand van onze trainers uit Utrecht en Bunnik. Daarbij focussen ze op kwaliteit in plaats van kwantiteit. In ons trainingscentrum sturen we dan ook met ons verstand en volgen we ons hart. Hiernaast richt onze fitnessvisie zich niet op competitie, maar op persoonlijke groei.

In ons fitnesscentrum zijn we hoog én breed opgeleid

Personal training in een sportschool met persoonlijke begeleiding voor fitness, door de beste personal trainer en coach uit de omgeving van Utrecht en Bunnik. Dat is dé manier om jou in de vorm van je leven te brengen. Geholpen door vele jaren ervaring begeleiden wij jou richting je fitnessdoelen. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in onder andere:

 • Coaching
 • Medical fitness
 • Kinesiotaping
 • Consult
 • Houdingstraining
 • Voedingsadvies

In ons fitnesscentrum zijn we hoog én breed opgeleid

Wil jij ook in de sportschool werken aan je fysieke gezondheid onder de persoonlijke begeleiding van de beste personal trainer in regio Utrecht? Neem dan een kijkje in onze andere sportaanbiedingen, zoals onze indoor bootcamplessen en onze onbeperkte trainingsoptie. Zie ook ons trainingsoverzicht. Wacht niet langer en neem contact met ons op! Je kunt bellen naar 030-636 88 24 of een keer langskomen in ons trainingscentrum.

Rutger van der Torren

Contact
 • Krachttraining
 • Vetverbranding
 • Mylogenics
 • Kettlebell Training
 • Sled Training
 • Medisch Fitness
 • Sportspecifieke Training
 • Stressreductie

Filosofie: “Alles is mogelijk, als je de weg maar kent”

Opleidingen en werkervaring:
T.O.P. A
T.O.P. B
CIOS (Fitness Sportschoolhouder, Sport Recreatie & Vorming -Buitensport)
Mylogenics (Activation, Release, Rehab)
Medisch fitness instructeur
Kinesiotaping
Personal trainer
Triggerpoint Therapy
SLED-Trainer
Kettlebell-Trainer
Xco personal trainer
Bosu personal trainer
Groepsles en Spinning instructeur
Personal Hormonal Profiling (PhP)

Ik werk sinds 1996 in de fitnessbranche onder andere als fitness-, groepslesinstructeur, Personal Trainer en eigenaar van FeelingFit.

Training geven is mijn passie.