Bedrijfsfitness Utrecht

✔ Indoor bootcamp
✔ Gratis parkeren
✔ Medische fitness

Bij Feeling Fit kunnen werkgevers en werknemers deelnemen aan bedrijfsfitness in Utrecht. In onze sportschool draait alles om het halen van doelen. Daarmee bedoelen we ook professionele doelen. Het is namelijk zo dat gezonde professionals beter presteren op hun werk. Met bedrijfsfitness bij ons in Utrecht werk je aan het succes van jouw bedrijf of aan jouw carrière als professional. Bedrijfsfitness past dan ook perfect bij onze filosofie; trainen doe je voor de resultaten, niet om indruk te maken.

De mogelijkheden van bedrijfsfitness in Utrecht

Image
In de professionele wereld is gezondheidsmanagement steeds belangrijk. Daarom is medische fitness belangrijke onderdelen van onze bedrijfsfitness. Bij medische fitness werken we aan het verhelpen van eventuele klachten of maken we bijvoorbeeld een trainingsschema om lichaamshouding te verbeteren. Als je kiest voor bijvoorbeeld onbeperkt trainen hebben onze trainers aandacht voor persoonlijke begeleiding en individuele fysieke behoeften. Het is ook mogelijk om met collega’s te werken aan je uithoudingsvermogen door samen deel te nemen aan onze actieve groeptrainingen. Daarnaast heb je bij bedrijfsfitness in ons sportcentrum toegang tot onze bootcamplessen. Of je nu werknemer of werkgever bent, met onze bedrijfsfitness in ons exclusieve fitnesscentrum presteer je zowel fysiek als professioneel beter.

Neem contact op voor bedrijfsfitness

Bij ons ben je aan het juiste adres voor bedrijfsfitness in Utrecht. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor personal training. Bekijk ook eens ons volledige abonnementsoverzicht. Neem contact met ons op en start met bedrijfsfitness! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 030-636 88 24 of een keer bij ons langs te komen.