Medische Fitness Utrecht-Oost | Feeling Fit

Medische Fitness Utrecht

Feeling Fit, jouw vaste adres voor verantwoorde medische fitness in Utrecht-Oost. Verantwoord bewegen onder begeleiding van medische fitness instructeur met 20 jaar ervaring. Regelmatig op een verantwoorde manier bewegen zorgt er namelijk niet alleen voor dat je conditie op peil blijft, doordat je lichaam meer in balans komt zult u zich ook meer ontspannen gaan voelen.

Medische fitness is sporten of weer opnieuw gaan leren bewegenRutger van der Torren

Feeling Fit verzorgt fitness en fysiotherapie in Utrecht. Fitness en fysiotherapie bieden wij aan onder de naam medische fitness. Bij medische fitness sport je bij ons onder de zorgvuldige begeleiding van onze medische fitnessinstructeur. Dankzij de intensieve persoonlijke begeleiding maak jij geen onverantwoorde bewegingen tijdens jouw herstel en leer je opnieuw sportbewegingen te maken. Bij de fitness en fysiotherapie die wij in Utrecht aanbieden, vinden wij het belangrijk dat je niets forceert en focussen wij niet zozeer op je prestaties, maar wel op jouw herstelproces. Alleen al het in beweging zijn levert een belangrijke bijdrage aan je genezingsproces en je algehele gevoel van welbehagen. Na een sessie fitness en fysiotherapie in Utrecht voel jij je energieker en sterker.

Herstel jouw lichaam met fitness en fysiotherapie in Utrecht

Fitness en fysiotherapie bij ons in Utrecht kun je het beste zien als een tool waarmee je de belastbaarheid van je lichaam, stapje voor stapje, op een uitgebalanceerde manier verhoogt. We kunnen ons voorstellen dat de term medische fitness tot enige verwarring kan leiden. Medische fitness kan een onderdeel zijn van een revalidatie na een ongeval of een aandoening. Je hoeft echter niet door een zorginstelling doorverwezen te worden om bij ons medische fitness te volgen. Vandaar dat wij graag spreken van de term medische fitness.

Feeling Fit Utrecht-Oost

Wanneer is medische fitness geschikt voor jou?

  • Al wat ouder bent en actief met je gezondheid bezig bent
  • Een chronische ziekte heeft zoals reuma of diabetes
  • Terugkerende gewrichtsklachten
  • Werk verricht waarbij je langdurig in een en dezelfde houding staat of zit
  • Lang niet gesport heeft en weer opnieuw wilt beginnen
  • Een nog niet geheel genezen blessure heeft
Kennis met ons maken?
Bij Feeling Fit gaat het om doelen halen.
Doelen waarmee je je gezondheid en zelfvertrouwen behoudt en/of terugkrijgt

Het trainingsschema bij fitness en fysiotherapie in onze sportschool in Utrecht

Als je start met fitness en fysiotherapie bij ons in Utrecht, starten we met een informatieronde. Middels een intakegesprek – eventueel ondersteund door een korte training – zoeken de trainers in onze sportschool uit wat voor jou de beste medische indicatie is. Ter voorkoming van ergere klachten is het namelijk heel belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn van al jouw fysieke ongemakken en/of beperkingen. Tevens is het, voor het te volgen programma, van belang dat jouw persoonlijke trainer ervan op de hoogte is wat je precies met medische fitness wil bereiken. Wij passen jouw fitness en fysiotherapie helemaal aan op jouw hersteldoelstellingen. Na het doorlopen van jouw herstelschema hebben wij natuurlijk ook reguliere abonnementsvormen, zodat jij jouw lichamelijke ontwikkeling nog verder kunt doorzetten. Bekijk eens onze personal training of onze indoor bootcamplessen.

Feeling Fit in Utrecht-Oost

  • Professionele begeleiding bij jouw medische fitness
  • Individuele trainingen met persoonlijke aandacht
  • Meerdere specialisaties op het gebied van trainingen
  • Aantrekkelijke mogelijkheden voor bedrijven

Fitness en fysiotherapie op basis van jouw herstelbehoeften

Wij letten bij onze fitness en fysiotherapie bij ons in Utrecht op wat jij wil bereiken tijdens jouw hersteltraject.  Het kan zijn dat je graag weer lange wandelingen wilt maken of op een blijvende manier wat gewicht wil verliezen. Voor dit laatste hebben wij overigens ook een speciaal Afvallen- en Voedingsadviesprogramma. Met de informatie die onze medische fitness instructeur van je ontvangt krijg je na het intakegesprek een persoonlijk trainingsschema aangemeten. Dit individuele trainingsschema is afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden en bestaat gemiddeld uit een sessie van een uur per week in ons fitnesscentrum. De totale duur van het programma bepaal je zelf. Feeling Fit verplicht je hierin tot niets. Voor fitness en fysiotherapie bij ons in Utrecht kun je zowel een tienrittenkaart als een maand­ of jaarabonnement afsluiten.

 

Neem contact met ons op voor medische fitness

Uitonderzoek is gebleken – en je huisarts zal dit ongetwijfeld beamen - dat de regelmaat van verantwoorde en gedoseerde beweging erg effectief is voor een voorspoedig herstel. Dit geld met name voor chronisch zieken maar is net zo toepasbaar voor sporters met lichamelijke klachten. Hiernaast is medische fitness een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsfitnessaanbod. Start je herstel met Fitness en fysiotherapie in onze sportschool in de omgeving van Bunnik. Neem contact met ons op via 030-636 88 24 kom bij ons langs en bespreek je lichamelijke klachten met ons.