Onbeperkt trainen Utrecht

โœ” Indoor bootcamp
โœ” Gratis parkeren
โœ” Medische fitness

Kies voor onbeperkt trainen bij Feeling Fit in Utrecht om jouw fitnessdoelen te halen. Onze trainers maken voor jou een trainingsschema, zodat jij kan ontwikkelen op het fitnessniveau dat het beste bij jou past. Op begeleiding kun altijd rekenen, maar hoe jij je fitnesstraject inricht, is helemaal aan jou. Onbeperkte fitness geeft je de vrijheid om je fitnessreis helemaal in te delen zoals jij graag wil.

Ons aanbod bij onbeperkt trainen in Utrecht

fietsen afbeelding
Als je kiest voor onbeperkt trainen heb jij toegang tot ons fitnesscentrum in Utrecht wanneer je wil. Als je graag individueel traint, bieden wij een ruim aanbod aan fitnessmateriaal aan, zoals onze powerracks en battle ropes. Ook kun je onbeperkt trainen in groepsverband door deel te nemen aan onze indoor bootcamps of virtual indoor cycling-sessies. Kies voor onbeperkt trainen in Utrecht en behaal je fitnesdoelen op een manier die jou uitkomt! Buiten ons onbeperkte trainingsaanbod bieden wij je mogelijkheid om te werken met een personal trainer als je extra aandacht en begeleiding wil of medische fitness als je zoekt naar hulp bij lichamelijke klachten. Bekijk het abonnementsoverzicht voor een volledig beeld van de mogelijkheden.

Neem contact op voor onbeperkt trainen

In onze exclusieve fitnesscentrum kun je onbeperkt trainen in Utrecht waarbij je kunt kiezen tussen een jaarabonnement of een maandelijks opzegbaar abonnement. Bekijk het volledige abonnementsoverzicht voor een volledig beeld van de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trainingsmogelijkheden door te bellen naar 030-636 88 24 of je kunt gezellig bij ons langskomen. Het is ook mogelijk een afspraak in te plannen via onze contactpagina.