Sportschool op de Uithof | Feeling Fit

Sportschool op de Uithof
Sportschool Feeling Fit op de Uithof. Verantwoord sporten onder professionele begeleiding.
Individueel of in groepsverband, verwezenlijk je snel je doelen

Sportschool de Uithof

 • Feeling Fit, sportschool in Utrecht­-Oost waar niet alleen je sportieve activiteiten centraal staan, maar we ook ruim tijd besteden aan persoonlijke aandacht. Uit ervaring weten we dat juist een beetje extra begeleiding ervoor zorgt dat je in kortere tijd je doelen kan behalen. Doelen die met behulp van onze trainers, binnen jouw eigen capaciteiten worden opgesteld. Dit is ervoor om te zorgen dat je nooit boven je kunnen zal sporten, met alle vervelende gevolgen van dien, zodat je op een plezierige manier snel resultaat behaalt.
 • Naast de focus op het fysieke element van het sporten besteden we bij Feeling Fit eveneens ruim aandacht aan zaken die het mentale welzijn aangaan. Hierbij doelen we op voedingsleer en je dagelijkse portie rust. Een betere gezondheid is immers afhankelijk van meerdere factoren. Onze filosofie is: “niets is onmogelijk, zolang je maar de juiste weg bewandelt”. Rutger van der Torren, zelf sinds 1996 werkzaam in de fitnessbranche als fitness-
  en groepslesinstructeur en zijn team van goed opgeleide (medische) fitnesstrainers, helpen je graag op een verantwoorde wijze aan een betere conditie.

Specialisaties van sportschool Feeling Fit

De uitgebreide werkervaring in de sportbranche van trainer Rutger van der Torren heeft ertoe geleid dat Feeling Fit sportschool in Utrecht­ Oost zich heeft kunnen ontwikkelen tot een professioneel trainingscentrum.

Neem nu contact op!

Sporten in groepsverband of individueel

Bij ons heb je de mogelijkheid individueel of gezellig in een groep te trainen. De groepstrainingen van Feeling Fit in Utrecht­Oost zijn energiek en uitdagend te noemen en zo afgestemd dat iedereen eraan kan deelnemen. Speciaal op de woensdagen kan je daarnaast terecht voor het competatieve CrossQube. Een groepstraining in circuitvorm. Hierbij komen zowel je lichaamskracht als uithoudingsvermogen aan bod. Vanzelfsprekend wordt ook het CrossQube programma volledig afgestemd op jouw persoonlijke conditie.

Train je liever individueel, dan kan dat ook. Dit kan op vastgestelde tijden of met een doorlopend abonnement. Met deze laatste ben je niet gebonden aan vaste tijden en train je wanneer en hoelang het jou uitkomt. Ongeacht of je individueel of in met een groep traint, onze trainers staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies en begeleiding. Ook wat trainingsschema’s betreft heb je bij Feeling Fit volledig de vrije hand. Je kan bij ons trainen zoals je zelf aanvoelt dat het beste voor je is, maar je kan ook het volledige trainingsschema door een van onze trainers op laten stellen. Naar gelang je sportieve resultaten nemen we dit vervolgens periodiek met je door en stellen het, indien nodig, bij.

6 redenen om naar de sportschool te gaan

 • Focus op je einddoel

  Wat wil je behalen? Een strakker lijf, een betere conditie of meerkracht? Dan zal je toch echt even door moeten zetten!

 • Door het sportprogramma niet te onderbreken blijf je progressie voelen

  Vooruitgang werkt stimulerend. Feeling Fit sportschool in Utrecht-­Oost begeleid je hierin als geen ander.

 • Juist door te sporten word je meer ontspannen

  Door te sporten ontdoe je jezelf van overtollige spanningen.

 • Deel je progressie

  Klinkt gek, maar door je sportselfie te delen op de sociale media pep je jezelf met de positieve reacties van uw volgers nog eens extra op.

 • Uw gezondheid

  Eigenlijk zou die op nummer één moeten staan, je gezondheid. Bij Feeling Fit sport je op een verantwoorde wijze naar een gebalanceerder leven.

Wat kan je verwachten van Feeling Fit in Utrecht-Oost?

 • Professionele begeleiding zoals je van een sportschool op niveau kunt verwachten.
 • Individuele- en of groepstrainingen met persoonlijke aandacht.
 • Complete sportschool met specialisaties in meerdere trainingsvormen.
 • Aantrekkelijke mogelijkheden voor bedrijven.
Bij sportschool Feeling Fit begeleiden we u in het behalen van je doelen. Doelen waarmee je je gezondheid, conditie en zelfvertrouwen behoudt en/of terugkrijgt.Rutger van der Torren

Benieuwd wat Feeling Fit voor je kan betekenen?

Je kan ook, geheel vrijblijvend, een keertje langskomen voor een oriënterend gesprek.
Je kan bij ons gratis parkeren!