Personal Training Galgenwaard | Feeling Fit

Personal Training Galgenwaard
Je sportieve doelen haal je op een verantwoorde wijze bij Feeling Fit in Galgenwaard. Personal Training en Medische Fitness. Individueel of in groepsverband.

Personal Training Galgenwaard

Feeling Fit, de meest aangewezen sportschool voor jouw professionele Personal Training in Galgenwaard. Onder begeleiding van personal trainer Rutger van der Torren werk je aan een totaalpakket van een uitgebalanceerde leefstijl. Personal training bestaat namelijk niet alleen uit sporten. Het is een totaalprogramma dat opgebouwd is uit verschillende elementen, ook wel “keypoints” genoemd. Deze keypoints zijn onder te verdelen in:

Fysieke Training
Voeding
Rust

Personal Training Galgenwaard

Zoals je ziet is personal training veel meer dan alleen fysiek bezig zijn, je zou het zelfs een ‘lifestyle’ kunnen noemen. Samen met de coach, werk je op een verantwoorde manier naar een betere en gezondere levensstijl toe. Hierbij zal je als snel merken dat dit gepaard gaat met positieve gedragsveranderingen. Doordat je onder andere ook beter met stresssituaties om leert gaan zal je deze als vanzelf minder gaan tegenkomen. Iets wat je eveneens goed aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid zult gaan merken.

Door het afstellen van de keypoints op jouw persoonlijke doelen, zal je ervaren dat er zich deuren voor je openen die je eerder niet voor mogelijk had gehouden of dit nu het lopen van een marathon is of het te boven komen van een persoonlijke crisissituatie. Met behulp van je personal trainer leg je bij Feeling Fit de basis voor een nieuwe, maar vooral ook gezondere levensstijl.

Kennis met ons maken?

Het doel van Personal Training

  • Het is met personal training niet vanzelfsprekend dat je elk doel kunt behalen wat je voor ogen hebt. Je bent namelijk wel afhankelijk van de capaciteit en de mogelijkheden die je lichaam en gezondheid toestaan. Het spreekt voor zich dat wanneer je nog nooit aan lange duurloop heeft gedaan je onmogelijk binnen enkele maanden een marathon kunt lopen. De eerste stap op weg naar een gezondere levensstijl is het bepalen van een, voor jou haalbaar, doel. Het is tenslotte de bedoeling dat je door middel van het personal trainingsprogramma van Feeling Fit tot een langetermijns resultaat komt.
  • Rutger van der Torren is op het gebied van personal training in Galgenwaard zonder enige twijfel een van de meest ervaren begeleiders die u vinden kunt. U zult al gauw merken dat hij niet zomaar alleen een trainer is die u begeleid bij het sporten, maar tevens een motivator en ondersteuner op de momenten dat u het niet meer ziet zitten. Hij zal u er namelijk ook bijslepen als het regent of u wanneer u vindt dat u best een weekje over mag slaan. Begripvol maar onvermurwbaar. Uw doel is immers zijn missie.

Wat kan je verwachten bij Feeling Fit in Utrecht-Oost?

Bij Feeling Fit gaat het om doelen halen. Doelen waarmee je jouw gezondheid, conditie en zelfvertrouwen behoudt en/of terugkrijgt. Om ervoor te zorgen dat je die doelen kan bereiken bieden wij:

  • Professionele begeleiding bij jouw Personal Training.
  • Individuele trainingen met persoonlijke aandacht.
  • Meerdere specialisaties van personal coaching.
  • Aantrekkelijke mogelijkheden voor bedrijven

Benieuwd wat Feeling Fit voor je kan betekenen?

Je kan ook, geheel vrijblijvend, een keertje langskomen voor een oriënterend gesprek.
Je kan bij ons gratis parkeren!