Fitness in Galgenwaard | Feeling Fit

Fitness in Galgenwaard
Fitness in regio Galgenwaard. Verantwoord sporten onder professionele begeleiding.
Feeling Fit!

Fitness in Galgenwaard

 • Een gezonder leven begint met verantwoorde fitness bij Feeling Fit in Utrecht. Onder de vakkundige begeleiding van onze trainers werk je in no­time (opnieuw) een goede conditie op. In je eigen tempo en op jouw niveau volg je een fitnessprogramma zoals dat voor jouw lichaam het beste is én jou het beste uitkomt. Bij ons gaat het erom jou op een verantwoorde wijze je doelen te helpen behalen. Hoe je dat doet vul je geheel zelf in. Feeling Fit biedt je hierin de mogelijkheid individueel of in groepsverband te sporten. Met meerderen tegelijk sporten heeft als voordeel dat je elkaar op een gezellige manier meetrekt naar steeds betere sportprestaties, terwijl je bij individueel fitnessen veel meer bezig bent met het complete plaatje van wat sporten met je lichaam en geest doet. Beide vormen van fitness kunnen bij ons onder of zonder persoonlijke begeleiding.

 • Het is bekend dat lekker bezig zijn in de sportschool een ideale manier is om van opgehoopte stress af te komen. Na jarenlange ervaring op trainingsgebied weten wij inmiddels dat elk lichaam zijn eigen sportbehoefte heeft. Daar waar de een zich beter voelt na een rondje fitnessapparaten, ontspant de ander zich pas na een stevige sportsessie in competitieverband. Bij Feeling Fit fitness in Utrecht-­Oost kan je voor beiden terecht. Naast trainen op traditionele matten en fitnessapparaten bieden we je ook de mogelijkheid tot het uiterste te gaan met Indoor of outdoor BOOTCAMP of het intensieve ultimate indoor cycling, beter bekend als UIC.

Fitnessen goed voor je gezondheid

Fitness in Galgenwaard

We weten allemaal dat een goede gezondheid valt of staat met, naast een gezonde voeding, het regelmatig in beweging zijn. Wanneer je op gezette tijden bewust met je lichaam bezig bent zal je al na enkele fitnesssessies gaan merken dat er zich kleine veranderingen in en aan je lichaam, gaan voordoen. Doordat sporten een stimulerende invloed heeft op je bloedsomloop gaat je stofwisseling beter werken, met als gevolg dat je een een hogere weerstand opbouwt. Je zal tevens gaan constateren dat je beter in je vel komt zitten, je gaat je al snel energieker en fitter voelen. Daarnaast en ook dat is mooi meegenomen, zal je zien dat je met een paar keer sporten al meteen een strakkere lichaamslijn krijgt.

Dankzij de vakkundigheid en professionele begeleiding van onze trainers kan iedereen bij ons komen sporten. Dus ook als je:

 • Al wat ouder bent en actief met je gezondheid bezig bent.
 • Een chronische ziekte heeft zoals reuma of diabetes.
 • Last heeft van terugkerende gewrichtsklachten.
 • Werk verricht waarbij je lang in dezelfde positie zit of staat.
 • Lang niet gesport heeft en weer opnieuw wilt beginnen.
 • Een nog niet geheel genezen blessure heeft.
“Bij Feeling Fit in Utrecht-Oost gaat het om doelen halen en onze filosofie hierachter is dat alles mogelijk is, zolang je de weg maar kent. Die weg kunnen wij perfect voor je uitstippelen.Rutger van der Torren

Sporten zoals jij dat wilt

De doelstellingen waarmee je bij Feeling Fit fitness in Utrecht-Oost van start gaan zijn er om ervoor te zorgen dat je je gezondheid en zelfvertrouwen behoudt en/of terugkrijgt. Ook op de lange termijn willen wij verzekeren dat je progressie blijft maken

Om dat te verzekeren bieden wij:

 • Professionele begeleiding bij jou fitness activiteiten.
 • Individuele trainingen met persoonlijke aandacht.
 • Meerdere specialisaties op het gebied van trainingen.
 • Aantrekkelijke fitnessmogelijkheden voor personeel van bedrijven.

Naast de mogelijkheden voor ‘gewone fitness’ is Feeling Fit tevens gespecialiseerd in medische fitness, kracht- en weerstandstraining, SLED-training, pijn- en klachtenvermindering, duurtraining, kinesiotaping & houdingstraining, afvallen & voedingsadvies, sportspecifieke trainingen en triggerpoint therapie.

Fitness in groepsverband Galgenwaard

Stel je eigen fitnessabonnement samen

Feeling Fit ziet graag dat iedereen zijn doelen kan halen. Daarbij maakt het ons niet uit of je één keer of meerdere keren per week wilt komen of u voor langere of kortere tijd wilt vastleggen. Voor jouw fitness in Galgenwaard hanteren wij daarom de volgende abonnementsvormen:

 • 1x per week jaarabonnement
 • Onbeperkt jaarabonnement
 • Onbeperkt maandelijks opzegbaar abonnement
 • Daluren abonnement
 • 10 rittenkaart

Benieuwd wat Feeling Fit voor je kan betekenen?

Je kan ook, geheel vrijblijvend, een keertje langskomen voor een oriënterend gesprek.
Je kan doordeweeks vanaf 11.00 uur en het hele weekend bij ons gratis parkeren!