Exclusief fitnesscentrum Utrecht

✔ Indoor bootcamp
✔ Gratis parkeren
✔ Medische fitness

Behaal je fitnessdoelen in onze exclusieve sportschool in Utrecht. Bij Feeling Fit vallen we niet voor fitnesshypes. Wij leren je niet om indruk te maken, maar om efficiënt de beste resultaten te halen. Tijdens de begeleiding van jouw fysieke ontwikkeling gebruiken we alleen bewezen methoden. Wij zijn een exclusief fitnesscentrum in regio Utrecht waar je met hulp van kundige begeleiding snel je fitnessdoelen behaalt.

De mogelijkheden in onze exclusieve sportschool in Utrecht

fietsen afbeelding

Vanwege de nuchtere fitnessfilosofie in onze fitnesschool houden wij van functionaliteit. Zo zagen wij bijvoorbeeld al snel dat het soms lastig is om in de buitenlucht geschikte fitnessmaterialen te hebben. Daarom bouwden wij in ons exclusief fitnesscentrum in Utrecht een indoor bootcamp-circuit, zodat jij gegarandeerd traint met het best mogelijke materiaal. Ook tijdens onze personal training helpen wij jou zo doelgericht mogelijk en word je geholpen door de beste trainer in de regio Utrecht. Daarnaast begeleiden wij je bij het behalen van je professionele doelstellingen tijdens onze bedrijfsfitness. In ons exclusief fitnesscentrum in Utrecht bieden wij jou onder andere:

  • Kwaliteitsmaterialen
  • 3D-beweging
  • Krachtsport
  • Slee-training
  • Comfortabele kleedkamers

Neem contact op met ons exclusief fitnesscentrum in Utrecht

Wil jij starten met trainen in de meest exclusieve sportschool van Utrecht? In onze fitnesschool kun je kiezen uit meerdere abonnementsvormen, zoals onze 10-rittenkaart. Hiernaast parkeer je bij onze exclusieve sportschool in Utrecht doordeweeks vanaf 11:00 uur en de hele dag in het weekend gratis. Neem contact op met ons trainingscentrum via de contactpagina door te bellen naar 030-636 88 24, of kom bij ons langs!