10-rittenkaart fitness Utrecht

โœ” Indoor bootcamp
โœ” Gratis parkeren
โœ” Medische fitness

Sluit een 10-rittenkaart af bij Feeling Fit en maak gebruik van onze fitness in Utrecht. Om jouw fitnessdoelen te behalen, heb jij namelijk een abonnementsvorm nodig die past bij jouw levensstijl. Als je start met fitness, is een rittenkaart ideaal om te bepalen welke soort fitness jij prettig vindt. Voor een periode van zes maanden kun je met een rittenkaart meedoen aan bijna al onze trainingsvormen. Zo heb je al snel een beeld van het aanbod van ons trainingscentrum.

Trainingsvormen met een 10-rittenkaart voor fitness in Utrecht

fietsen afbeelding
Een 10-rittenkaart voor fitness bij ons in Utrecht geeft je de mogelijkheid om vrijblijvend deel te nemen aan veel van de trainingsvormen die wij aanbieden. Verder kun je de activiteiten van je rittenkaart helemaal invullen zoals jij graag wil. Zo is het mogelijk geheel individueel te trainen, maar kun je ook deelnemen aan onze actieve groepstrainingen. Jij kunt tien keer knallen in onze sportschool. Tijdens het sporten kun je bij ons gebruik maken van de beste fitnessmaterialen. Begeef je in ons trainingscentrum op de gewichthefvloer of maak gebruik van de battle ropes voor een intensieve sportsessie. Daarnaast geeft een 10-rittenkaart voor fitness in ons sportcentrum in Utrecht je toegang tot onze indoor bootcamplessen. Naast de rittenkaart biedt Feeling Fit abonnementsvormen aan waarmee je onbeperkt kunt trainen in onze sportschool of kunt kiezen voor de begeleiding van een personal trainer.

Neem contact met ons op voor je rittenkaart

Een 10-rittenkaart voor fitness is een ideale abonnementsvorm die veel beslissingsvrijheid biedt in onze sportschool in Utrecht. Als je bij ons traint, is parkeren doordeweeks vanaf 11:00 uur en het gehele weekend helemaal gratis. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 030-636 88 24 of kom gerust eens bij ons langs! Overweeg buiten onze 10-rittenkaart ook onze medische fitness die ideaal is voor herstellende sporters, starters en sporters op leeftijd.